Žiroskopska krogla za vadbo Powerball Yunmai YMGB-Z701

* Slika artikla lahko odstopa od dejanskega stanja.

Šifra: YMGB-Z701
Šifra proizvajalca: YMGB-Z701
EAN: 6926586300850
Proizvajalec: Yunmai
Kategorija:
Garancija: 12 mesecev

Vaša cena: 16,99
MPC: 19,99
Prihranek 3,00 (15,00%)

Dobava takoj

Artikel je na zalogi v skladišču in bo pripravljen za osebni dvig ali pošiljanje.

Yunmai žoga za zapestje
To je žiroskopska krogla, ki krepi zapestja in kite z uporabo centrifugalne sile, ki jo ustvari sila roke. Odlična je za ljudi, ki se ukvarjajo z intenzivnimi športi, pa tudi kot sredstvo proti stresu.

Žoga za krepitev zapestja
Wrist Ball je naprava, ki vam bo pomagala pri vsakodnevni vadbi za krepitev zapestja. Napravo je zasnovala NASA, da astronavtom omogoči vadbo v ničelni gravitaciji, zdaj pa vam jo daje Yunmai!

Njeno delovanje je zelo preprosto: v bistvu je krogla, ki se vrti v drugi krogli. Yunmai Powerball deluje na principu žiroskopa, ki uporablja rotacijo in vztrajnost za treniranje vaših rok, ramen in zapestja. Vadba vključuje ohranjanje žoge v nenehnem gibanju, kar zahteva vašo moč in vzdržljivost vaših mišic.

Preprečite poškodbe kit in sklepov.
Če želite trenirati s Powerballom, ne potrebujete ničesar drugega. Primeren je za vsakogar, krepi vse mišice, tudi tiste, ki se jih ne zavedamo. Njegova primarna funkcija je preprečevanje poškodb tetiv in sklepov, ki pestijo predvsem teniške igralce, igralce golfa, kitariste in pianiste. Prav tako je dobra vadba za ljudi, ki veliko časa preživijo za računalnikom.

Gumijasti ročaj, LED osvetlitev in 20.000 vrt./min
Če želite zagnati Yunmai Powerball Inertia Generator, morate samo potegniti kabel. Ko je aktiviran, morate močno premikati roko, da se LED luči zaženejo in zasvetijo. Če jih držite prižgane, bo to pomenilo, da vaša vadba poteka dobro. Powerball je sposoben hitrosti do 20.000 vrtljajev na minuto.

Ne skrbite, da bi vam naprava zdrsnila iz roke. Z gumijasto površino Powerballa boste pridobili samozavest v oprijemu, tako da se vaša vadba ne bo končala prehitro.

Xiaomi Yunmai LED zapestna žoga
Zapestnica

Specifikacije:
Blagovna znamka: YUNMAI Y-Z701
Dimenzije: 70 x 70 x 55 mm
Teža: 270 g
* Tehnične podatke nam v informativne namene posredujejo tretje osebe. Za napake v teh podatkih ne prevzemamo odgovornosti. Tekst je preveden z Google translate.
Povpraševanje po artiklu